Header Ads

  • Breaking News

    Wireless Cellular Phone Video Security Solution

    Wireless Cellular Phone Video Security SolutionWireless cellular phone video surveillance solution is here adding a sense of personal protection and safety it offers you real-time video monitoring. This technology utilizes the most powerful software applications for remotely monitoring from Everywhere in the globe. This is a solution that will turn any standard mobile phone into a high end surveillance device. The surveillance system brings video from video source such as USB or IP Webcam to your cell phone. It contains both the client and server application.

    You can view your residence, business, babysitter, parents, pets, etc. You can watch online pictures from your webcams on cell phone via any kind of ip connection from any location in the globe. In case of intrusion, a real video helps prevent false siren and cancel police dispatches to avoid the fines. Enjoy the autonomy of watching all your webcams on cell phone anytime and from everywhere with just the touch of a button.

    How does mobile security work: You connect your camera (USB, IP camera, or Camcoder) to your home computer and setup the application. The application records video and audio from webcam and sends it, as compressed media stream, to web server. You login to this Web server from your cell phone and watch your webcam. No particular software for your mobile phone is necessary. All about cellular video security... Please Click Here

    7 comments:

    1. thank gan infonya,bagus banget infonya..

      ReplyDelete
    2. udah lama gak mampir, baca bahasa ingrisss ha ha

      ReplyDelete
    3. info nya menarik juga bermanfaat gan..
      sukses terus ya..

      ReplyDelete
    4. maksaih gan infonya..
      manfaat banget infonya

      ReplyDelete
    5. kunjungan siang mas gan, ijin ninggalin kutil nih.....infonya pun bagus banget

      ReplyDelete
    6. makasih infonya,walaupun belum sepenuhnya mengerti karena bahasanya yang wacingcong2,hehe

      ReplyDelete

    Post Top Ad

    whaff rewards hack, whaff rewards download, cara mendapatkan uang whaff dengan cepat, whaff coc, whaff for pc, whaff locker, aplikasi whaff penipuan, whaff rewards code, whaff rewards invite code, kode undangan whaff rewards,cara menggunakan whaff locker, cara hack dollar whaff, cara invite whaff berkali kali, trik curang whaff, cara invite teman di whaff, trik whaff menggunakan vpn, trik whaff kaskus, cara menggunakan whaff untuk coc,

    Post Bottom Ad

    Obat Kuat Herbal di Oles Tahan Lama, Resmi BPOM
    FOREDI GEL Asli Rekomendasi Boyke, Aman dan Resmi BPOM.
    Detox Plus Diet Sehat Aman
    Turunkan Berat Badan 2-5 Kg dalam 7 Hari, Perut Buncit Hilang!
    Oris Krim Pengencang Payudara
    Payudara Kencang Dan Indah Sejak 7 Hari pemakaian, Cegah Kanker Payudara!
    Herbal atasi Keputihan Bikin Mis.V Keset dan Harum dan keset!
    Rahasia Organ Intim Bebas Keputihan, Miss V Kesat, Rapat seperti perawan lagi, dan Harum
    Terapi Kista Tanpa Operasi
    Solusi Herbal Untuk Mengatasi Kista Tanpa Operasi, Menambah Kesuburan
    5 Produk Pasutri Rekom Boyke
    Menjadikan hubungan suami istri lebih harmonis dengan herbal rekomendasi Boyke

    diet sehat, 
diet cepat kurus, cara diet alami dan sehat, diet alami dengan air putih, cara diet super cepat, cara diet alami dan cepat tanpa olahraga, cara diet alami dalam waktu singkat, diet sehat golongan darah o, cara diet sehat dan cepat tanpa olahraga,